Raiffeisen Bank ATENTIONEAZA Oficial Clientii din Romania, Hotararea Anuntata

Raiffeisen Bank ATENTIONEAZA Oficial Clientii Romania Hotararea Anuntata

Raiffeisen Bank a publicat o noificare prin care ii atentioneaza pe clientii sai din toata Romania in legatura cu o hotarare foarte importanta care va avea impact pentru toti romanii care folosesc serviciile in tara in aceasta perioada. Vorbim despre faptul ca Raiffeisen Bank a hotarat sa modifice programul de functionare al agentiilor sale din toata Romania cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei, dar si a Zilei Nationale a Romaniei, astfel ca e important sa stiti in ce conditii puteti merge in agentiile sale.

Raiffeisen Bank a anuntat in mod oficial faptul ca incepand cu ziua de 30 noiembrie, unele dintre agentiile sale din toata tara vor fi inchise, atat in cursul acestei zile, cat si in data de 1 decembrie, zi care oricum era libera pentru angajatii bancii, si nu numai. Vorbim doar despre acele agentii ale Raiffeisen Bank care nu se afla in interiorul unor centre comerciale, fie ca e vorba despre hypermarket, sau mall, iar asta deoarece ele vor fi deschise.

Raiffeisen Bank ATENTIONEAZA Oficial Clientii din Romania, Hotararea Anuntata

Raiffeisen Bank le va permite romanilor sa ceara ajutor pentru orice fel de probleme in cadrul acestor agentii, deci angajatii sai nu vor avea parte de zile libere daca lucreaza in cadrul lor, ceva ce desigur ca nu vine ca vreo surpriza, pentru ca si alte banci actioneaza la fel. Raiffeisen Bank spune deasemenea ca si Call Center-ul bancii va fi disponibil in regim non stop in aceste doua zile pentru a a ajuta clientii cu orice fel de probleme ar putea avea.

Raiffeisen Bank are pe website-ul sau programul care ne spune care dintre agentiile din toata tara sunt, sau nu, deschise in momentul de fata, dar si in cursul urmatoarelor doua zile, asa ca va puteti uita cu atentie la toate locatiile in care puteti merge. E bine sa va uitati cu atentie la informatiile pe care Raiffeisen Bank le prezinta acolo, iar asta pentru ca in baza lor puteti alege sa mergeti intr-o locatie care va fi deschisa, sau nu.

Raiffeisen Bank nu e singura banca de la care vedem anunturi de acest gen in momentul de fata, iar asta pentru ca si alte banci au luat decizii similare pentru a le oferi angajatilor zile libere in aceasta perioada in care foarte multa lume are liber.