Enel: Informarea Oficiala de ULTIM MOMENT Transmisa Tuturor Clientilor Romani

Enel Informarea Oficiala ULTIM MOMENT Transmisa Tuturor Clientilor Romani

Enel le transmite o informare oficiala de ultim moment tuturor clientilor sai din toata Romania, iar asta pentru ca le aduce in imediata atentie un anunt despre care toti trebuie sa stie acum, iar asta pentru ca a fost creata o sectiune speciala in website-ul companiei pentru a-i ajuta pe consumatorii din toata tara.

Enel le explica romanilor in cadrul acelei sectiuni faptul ca demonteaza o serie de mituri extrem de importante cu privire la consumul de energie pe care il inregistreaza romanii in propriile case, dar si in legatura cu electrocasnicele pe care ei le folosesc in viata de zi, cu zi, si care pot fi, sau nu, mari consumatori de energie.

In cadrul aceleiasi sectiuni, Enel Romania ofera si sfaturi pentru a reduce intr-o buna masura consumul de energie pe care il inregistram in propriile case, totul in ideea de a ne ajuta sa avem facturi mai mici pentru serviciile de care beneficiem, dar desigur ca toate aceste economii pot fi facute doar in timp de catre oameni.

Enel Romania stie foarte bine cat de dornici sunt multi oameni sa afle informatii cu privire la modul in care pot reduce consumul de energie intr-o perioada precum aceasta, iar asta pentru ca preturile foarte mari la energia electrica forteaza multa lume sa se gandeasca foarte serios la modalitati de a reduce consumul de energie.

Primul pas spre un consum smart de energie este accesul la informații corecte. Alături de Energy Policy Group demontăm o serie de mituri de consum și îți oferim sfaturi despre cum să ții costurile cu energia sub control. Deschidem seria cu un mit despre centrala termică și temperatura corectă din interiorul locuinței când e frig afară. Intră pe website pentru cele mai smart recomandări de eficiență energetică!