GTA 6: Anuntul OFICIAL al CEO-ului Take Two privind Jocul Rockstar Games

GTA 6 Anuntul OFICIAL CEO Take Two Jocul Rockstar Games

GTA 6 este unul dintre cele mai asteptate jocuri pentru console sI PC-uri, compania Rockstar Games confirmandu-l in mod oficial ca fiind in proces de dezvoltare pentru lansare, iar acum cateva saptamani a aparut inclusiv un leak care ne-a dezvaluit o parte din gameplay-ul care ne va fi oferit de catre el.

GTA 6 are procesul de dezvoltare inceput de ceva vreme, iar conform CEO-ului companiei Take Two, cea care detine Rockstar Games, procesul de dezvoltare al acestui joc nu va fi influentat in vreun fel de leak-ul recent care a dezvaluit, in destul de mult detaliu, ceea ce urmeaza sa ne fie oferit de catre urmatorul titlu.

GTA 6 va parcurge in continuare acelasi proces de dezvoltare pe care il asteapta lumea, si va fi lansat cand va fi 100% pregatit pentru a fi oferit de catre compania Rockstar Games, astfel ca nu ramane decat sa asteptam, si sa vedem, cate dintre surprizele care ne-au fost prezentate pana acum vor si fi lansate in mod oficial de catre cei de la Rockstar si Take Two.

GTA 6 inca nu are o data de lansare confirmata de catre cei de la Rockstar Games, insa in mod neoficial este asteptata o lansare in cursul anului 2024, cu o posibila prezentare oficiala in 2023, dar toate aceste date sunt complet neoficiale, si depind intr-o mare masura de procesul de dezvoltare pe care Rockstar Games il va parcurge.

“În ceea ce privește scurgerea, a fost teribil de nefericit și luăm astfel de incidente într-adevăr foarte în serios. Nu există nicio dovadă că au fost preluate bunuri materiale, ceea ce este un lucru bun și, cu siguranță, scurgerea nu va avea nicio influență asupra dezvoltării sau nimic de genul acesta, dar este teribil de dezamăgitor și ne face să fim din ce în ce mai vigilenți în problemele legate de la securitatea cibernetică.”