iOS 16.1.2 a fost Lansat de Apple pentru iPhone, ce Noutati Aduce

iOS 16.1.2 Lansat Apple iPhone Noutati Aduce

iOS 16.1.2 a fost lansat de catre compania Apple in cursul zilei de ieri, noua versiune fiind disponibila pentru toate telefoanele iPhone care pot rula iOS 16 in momentul de fata.

iOS 16.1.2 vine cu noutatile pe care le puteti vedea mai jos, una dintre ele fiind dedicata noilor modele din seria iPhone 14, in timp ce a doua este disponibila pentru toate telefoanele pe care Apple le vinde.

“Această actualizare furnizează actualizări importante de securitate și include următoarele îmbunătățiri pentru iPhone: Compatibilitate îmbunătățită cu operatorii de servicii wireless; Optimizări ale funcționalității “Detectare accident” pe modelele iPhone 14 și iPhone 14 Pro.

Pentru informații despre conținutul de securitate al actualizărilor software Apple, vizitați acest site web: https://support.apple.com/HT201222.”

iOS 16.1 2 poate fi instalat de catre orice utilizator de iDevice-uri folosind meniul special din telefoane care ne ofera posibilitatea de a instala actualizarile puse in distributie de catre Apple.