Orange: Anuntul Zilei de 1 Decembrie, ce da GRATUIT Exclusiv de Ziua Nationala a Romaniei

Orange Anuntul Zilei 1 Decembrie GRATUIT Exclusiv Ziua Nationala Romaniei

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din toata Romania, a decis sa-i ia complet pe surprindere pe romani in momentul de fata, astazl ca a anuntat in mod oficial ceea ce da gratuit exclusiv de Ziua Nationala a Romaniei, si vorbim despre una dintre cele mai interesante decizii luate de catre operator pana acum.

Orange a anuntat in mod oficial faptul ca ofera internet national gratuit toata ziua pentru toti romanii din intreaga tara, ceva ce vine ca o surpriza majora de la compania de telecomunicatii, dar ceva care ar trebui sa bucure extrem de multi romani, in final, iar asta pentru ca masura e una de care poate bucura orice client.

Cei de la Orange Romania au peste 10 milioane de clienti care le folosesc serviciile in toata tara in momentul de fata, deci vorbim despre foarte multi romani care se vor putea bucura de internet gratuit in cursul urmatoarelor ore, dar probabil ca toata lumea va fi notificata prin SMS-uri in legatura cu aceasta decizie.

Orange Romania obisnuieste sa le ofere clientilor din toata tara internet gratuit in cazul zilei de nastere, ceva ce a devenit o obisnuinta inca de acum cativa ani de zile, dar iata ca acum merge mai departe, si a decis sa sarbatoreasca inclusiv Ziua Nationala a Romaniei cu stil, si ofera acelasi lucru o zi intreaga exclusiv azi.

Mereu cu la cei dragi. De 1 decembrie ai net național gratuit toată ziua, dacă ești client Orange. La mulți ani, România!