Volodimir Zelenski Anunta Noi Contraofensive Puternice Impotriva Rusiei

Volodimir Zelenski Anunta Noi Contraofensive Puternice Impotriva Rusiei

Volodimir Zelenski a anuntat noi contraofensive puternice impotriva Rusiei, ceva ce vine ca o surpriza majora in contextul in care rusii continua de ceva vreme atacurile puternice in diverse zone din Ucraina, insa iata ca asta nu afecteaza in vreun fel hotararea ucrainienilor de a-si elibera teritoriile.

“Am mai ținut o ședință a personalului astăzi. Principalele probleme sunt regiunea Donețk, regiunea Lugansk, regiunea Harkiv, regiunea Zaporijia, regiunea Herson, Crimeea, teritoriile de linie frontală și granița noastră de stat. Analizăm intențiile ocupanților și pregătim o contramăsură – o contramăsura și mai puternică decât acum.

Energie și comunicare. Înregistrăm rezultatele a ceea ce sa făcut deja pentru a ne proteja sistemele. Pregătim noi soluții.

Lucrători din domeniul energiei și lucrătorilor din utilități, toate serviciile noastre fac totul pentru a stabiliza sistemul și a oferi oamenilor mai multă energie pentru mai mult timp. Și vreau să subliniez încă o dată: este foarte important ca oamenii să înțeleagă când și pentru ce perioadă de timp vor rămâne fără electricitate.

Aceasta este responsabilitatea atât a companiilor energetice, cât și a autorităților locale. Oamenii au dreptul să știe. Și în măsura în care este posibil acum, predictibilitatea vieții ar trebui să fie asigurată. Oamenii văd că în casele vecine sau pe străzile din apropiere, din anumite motive, regulile privind lumina sunt diferite. Și ar trebui să existe dreptate și claritate.

Slavă tuturor celor care apără Ucraina! Mulțumiri tuturor celor care ne ajută statul! Glorie Ucrainei!”