DIGI RCS & RDS: Anuntul de ULTIM MOMENT pentru MILIOANE de Romani din Tara

DIGI RCS & RDS Anuntul ULTIM MOMENT MILIOANE Romani Tara

DIGI RCS & RDS, cel mai mare grup de telecomunicatii din toata Romania in momentul de fata, le transmite milioanelor de clienti, dar si tuturor celorlalti romani care inca nu ii folosesc serviciile, faptul ca le ofera timp de 6 luni de zile reducere de 50% pentru abonamentele de telefonie mobila pe care le are acum.

DIGI RCS & RDS vorbeste mai jos despre oferta pe care a gandit-o pentru sarbatorile de iarna, ea avand debutul astazi, si fiind gandita pentru a se desfasura pana in data de 31 ianuarie 2023, deci pana atunci oricine poate sa profite de aceste oferte speciale care sunt disponibile pentru oricine e interesat de ele.

Conform celor de la RCS & RDS, daca incheiam un abonament cu o perioada contractuala de 24 de luni de zile, vom putea beneficia de aceasta oferta speciala disponibila pentru reteaua sa de telefonie mobila, iar reducerea de 50% se aplica pentru 6 luni rasfirate in toate cele 24 de luni in care trebuie sa pastram contractul activ.

RCS & RDS continua cu aceasta campanie incercarea de a ramane pe primul loc in topul companiilor care atrag cei mai multi clienti prin portare in propria retea, fiind lider de cativa ani buni, si campaniile de acest gen sunt principalul motiv pentru care liderul inca nu a fost detronat de catre cineva, cel putin pana acum.

În sezonul de iarnă, campania „Rețeaua Națională” revine la DIGI și le oferă clienților noi și existenți, persoane fizice, o reducere avantajoasă la portarea în rețeaua mobilă. Astfel, în perioada 02 decembrie 2022 – 31 ianuarie 2023, utilizatorii care își portează numărul în rețeaua mobilă DIGI, atât din prepaid, cât și din postpaid, beneficiază, timp de 6 luni, de 50% reducere din valoarea facturii, la contractarea tipului de abonament Nelimitat, Optim 3, respectiv Optim 2.

Clienții vor achita lunar, pentru serviciile mobile, 2,5 Euro, 1,5 Euro, respectiv 1 Euro, bucurându- se, timp de jumătate de an, de cea mai accesibilă ofertă de pe piață. Promoția se aplică doar la încheierea contractelor de telefonie mobilă pe o perioadă de 24 de luni.