Rusia Retrage Noi Trupe de pe Frontul din Ucraina, Decizia MAJORA Luata

Rusia Retrage Noi Trupe de pe Frontul din Ucraina, Decizia MAJORA Luata

Rusia face noi retrageri de trupe pe frontul din Ucraina, insa de aceasta data vorbim despre miscari de trupe care au loc in regiunea Zaporojie, acolo unde se afla si cea mai mare centrala nucleara din Europa, care este sub controlul rusilor in momentul de fata, ei pastrand in continuare trupe in interiorul ei.

Rusia isi retrage totusi anumite trupe de pe frontul din Zaporojie, mai aproape de linia de contact cu armata Ucrainei, pentru a le proteja de constantele bombardamente pe care ucrainienii le fac in fiecare zi, iar acest proces este totusi foarte departe de final, ceva ce nu vine ca vreo surpriza in momentul de fata.

“Mișcările militare rusești din regiunea Zaporizhzhia sugerează că nu poate apăra zonele critice pe fondul atacurilor ucrainene tot mai mari. Rusia ar putea să retragă trupele din poziții mai apropiate de linia frontului din regiunea Zaporizhzhia pentru a reduce impactul atacurilor ucrainene.

Institutul pentru Studierea Războiului a spus în ultimul său raport că retragerea din unele dintre aceste poziții critice poate sugera că forțele ruse nu pot apăra întreaga linie a frontului în regiunea Zaporijia și acordă prioritate unde să concentreze forțele.”