Kaufland Informeaza Romanii, ce da GRATUIT Incepand de Astazi pentru Oricine

Kaufland Informeaza Romanii GRATUIT Incepand Astazi Oricine

Kaufland, companie de la care milioane de romani cumpara annual zeci de milioane de produse, a publicat o informare care a luat multa lume prin surprindere astazi, iar asta pentru ca a decis sa anunte in mod oficial ceea ce le da gratuit clientilor acum. Kaufland a hotarat sa organizeze o noua sesiune a promotiilor prin care le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga vouchere de cumparaturi in valoare de 500 de LEI fiecare.

Kaufland le cere clientilor din toata Romania sa participe la aceasta promotie intr-un mod cat se poate de simplu, si sa spuna cine „conduce” cumparaturile in momentul in care ei ajung in oricare dintre magazinele din tara. Puteti vedea si in mesajul de mai jos al celor de la Kaufland ca nu trebuie sa faceti prea multe pentru a va inscrie, si a participa, la aceasta promotie speciala, asa ca merita cu siguranta sa fiti atenti la ceea ce se cere de la noi in acest moment.

Kaufland Informeaza Romanii, ce da GRATUIT Incepand de Astazi pentru Oricine

Kaufland spune ca aceasta etapa a promotiei sale se desfasoara pana in data de 8 decembrie, astfel ca avem suficient timp la dispozitie pentru a arata cine este la conducerea cumparaturilor pe care le facem noi. Desigur ca putem sa lasam mai multe comentarii la postarea pe care a publicat-o Kaufland, iar conform companiei, mai multe comentarii inseamna si mai multe sanse de a primi gratuit unul dintre voucherele de 500 de LEI.

Kaufland deruleaza aceasta campanie in toata tara, deci indiferent unde anume v-ati afla, veti putea beneficia de campanie pentru a castiga oricare dintre voucherele de cumparaturi disponibile. Kaufland ne va permite sa cumparam orice vrem din magazinele sale cu voucherele de cumparaturi in valoare de 500 de LEI pe care ni le ofera gratuit, asa ca nu trebuie decat sa respectam conditiile de participare, si sa avem noroc.

Kaufland nu este prima companie din Romania care ofera vouchere de cumparaturi in cadrul unor promotii de acest gen, dar merita sa fim atenti la promotii, si sa participam atunci cand este cazul.