BANCA Transilvania: Noua Notificare IMPORTANTA Transmisa Clientilor din Romania

BANCA Transilvania Noua Notificare IMPORTANTA Transmisa Clientilor Romania

BANCA Transilvania, cea mai mare din Romania, si una dintre cele mai importante din Estul Europei, le vorbeste romanilor din intreaga tara despre una dintre schimbarile importante pe care a decis sa le faca chiar acum. VOrbim despre o decizie a celor de la BANCA Transilvania care are legatura cu aplicatia BT Pay pentru iPhone si Android, ea fiind acum disponibila intr-o versiune noua, imbunatatita, totul pentru a le oferi clientilor cele mai bune experiente posibile.

BANCA Transilvania le spune clientilor din toata Romania ca a imbunatatit aplicatia BT Pay pentru a rezolva unele probleme de functionare, si a oferi o experienta generala mai buna de utilizare, insa cam atat. Nu exista informatii detaliate de la BANCA Transilvania cu privire la ceea ce s-a schimbat, per total, in cadrul aplicatiei sale, deci nu stim acest lucru, dar stim ca exista noutati de care sa ne bucuram.

BANCA Transilvania: Noua Notificare IMPORTANTA Transmisa Clientilor din Romania

BANCA Transilvania incearca in mod constant sa isi imbunatateasca aplicatia BT Pay pentru iPhone si Android in ideea de a ne oferi doar cele mai bune experiente posibile in momentul in care o folosim. Recent aplicatia BT Pay a avut parte de o serie de schimbari majore pentru interfata, acestea aducand pentru clientii BANCA Transilvania noi experiente in ceea ce priveste administrarea conturilor care sunt facute la banca, astfel ca e bine sa stiti ca exista noutati bune pentru noi.

BANCA Transilvania a lansat cea mai recenta actualizare chiar la final de luna noiembrie pentru clientii din toata Romania, la putin timp dupa update-ul major care a schimbat si interfata pe care o are aplicatia. In aceasta idee, vorbim despre o serie de noutati care probabil au menirea de a mai rezolva dintre problemele care au fost descoperite in cazul variantei noi lansate de catre banca, si e bine sa stiti asta.

BANCA Transilvania isi distribuie aplicatia in mod gratuit prin App Store si Google Play Store chiar acum pentru toti clientii care au telefoane iPhone si Android, si vor sa-si administreze conturile de pe telefoane.