WhatsApp Notifica Miliarde de Oameni despre Schimbarea LANSATA pe iPhone si Android

WhatsApp Notifica Miliarde Oameni Schimbarea LANSATA iPhone Android

WhatsApp a anuntat in mod oficial, pentru miliardele de oameni cu iPhone si Android care folosesc aplicatia de mesagerie, o lansare foarte importanta pentru companie, mai exact o regandire a modului in care ne putem trimite singuri mesaje in cadrul aplicatiei, ceva ce foarte multa lume face, doar ca acum lucrurile se schimba.

WhatsApp s-a gandit sa modifice acest sistem pentru a ne oferi posibilitatea de a ne trimite mult mai usor mesaje noua fara sa mai fie nevoie sa ne folosim de diverse trucuri pentru a indeplini acest lucru, iar masurile sunt unele foarte bune pentru noi, si asta pentru ca nu va mai fi nevoie sa avem alicatii diferite pentru asta.

Cei de la WhatsApp Messenger prezinta mai jos aceasta noua functionalitate, iar dupa cum puteti vedea, putem sa ne trimitem orice fel de mesaje, la fel cum am discuta cu o alta persoana, doar ca acum nu vom mai vedea totul dublat in interfata de chat, asa cum se intampla in mod obisnuit atunci cand ne trimiteam mesaje singuri.

WhatsApp Messenger ofera aceasta functionalitate pentru toti cei care utilizeaza aplicatia de mesagerie in momentul de fata, deci nu trebuie decat sa instalati cea mai recenta versiune a ei disponibila in cadrul App Store, sau Google Play Store, si veti beneficia imediat de tot ceea ce vedeti in clipul video de prezentare de mai jos.

Salutați-vă noul mesaj. Acum vă puteți trimite mementouri, inspirație și tot ce se află între ele într-un singur loc ușor de găsit, sincronizat pe toate dispozitivele dvs. Nu este nevoie să faceți un grup și să eliminați pe cineva