Ben Affleck CRITICA Dur Netflix, ce Spune Actorul de la Hollywood (VIDEO)

Ben Affleck este unul dintre cei mai cunoscuti actori de la Hollywood, iar de-a lungul timpului el a colaborat cu Netflix pentru cel putin un film, insa aceasta colaborare aduce si critici dure pentru platforma de streaming video la cerere, ceva ce desigur ca a luat prin surprindere foarte multa lume, atat fanii platformei, cat si ai actorului.

Ben Affleck acuza Netflix ca face “filme pe banda rulanda”, ca si cum ar fi o fabrica in care se asambleaza diverse tipuri de produse, afirmand ca a produce zeci de filme anual este imposibil daca te intereseaza calitatea filmelor produse, iar ceea ce face compania este complet diferit fata de ceea ce fac marile studiouri de la Hollywood.

Netflix este acuzata ca face doar filme si seriale comerciale, nu de calitate, de catre Ben Affleck, si venind de la un actor atat de important, acuzatiile de acest gen ajung in atentia a mult mai multor oameni decat in mod obisnuit, desi in final abonatii platformei sunt interesati in principal de productii care sa le placa, si sa le ocupe timpul.

Netflix nu a comentat in vreun fel ceea ce spune Ben Affleck, insa cu peste 400 de productii lansate anual, compania americana are o concentrare foarte mare pentru a avea cat mai mult continut posibil in platforma, si nu toate titlurile pe care le lanseaza sunt intr-adevar de calitate, dar nu e nici singura companie care face acest lucru.

“Nu văd nicio diferențiere între comercial și calitate. Îl întrebi pe [CEO] Reed Hastings: „Ei bine, am mers pe cantitate.” Sunt sigur că asta a stabilit o amprentă, sunt sigur că există ceva înțelepciune în asta și sunt sigur că au avut o strategie grozavă, dar eu as fi spus: „Cum faci 50 de filme bune pe an?” Cum este posibil? Nu există o comisie suficient de mare. Pur și simplu nu o poți face. Este un lucru care necesită atenție, dăruire și muncă și rezistă genului de proces de linie de asamblare.””