Raiffeisen Bank: Noua IMPORTANTA Notificare pentru Clientii din Toata Romania

Raiffeisen Bank Noua IMPORTANTA Notificare Clientii Toata Romania

Raiffeisen Bank, una dintre cele mai mari banci din Romania in momentul de fata, are o notificare foarte importanta care ii vizeaza pe clientii din toata tara, iar asta pentru ca le aduce in imediata atentie ceva ce trebuie sa stie multi. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au decis sa-si actualizeze aplicatia Smart Mobile pe final de luna noiembrie, iar noua versiune vine cu noutati despre care ar trebui sa stie toti cei care ar trebui, in mod normal, sa o foloseasca in viata de zi, cu zi.

Raiffeisen Bank le spune clientilor din toata Romania ca a actualizat aplicatia Smart Mobile pentru a implementa noul Smart Market, aceasta platforma fiind lansata de catre banca din tara noastra cu nu foarte mult timp in urma. Conform celor de la Raiffeisen Bank, noul Smart Market a fost gandit pentru a le oferi clientilor din Romania posibilitatea de a se bucura de o varietate de oferte speciale de la diversi parteneri ai bancii, ceva ce vedem si la alte banci in diverse forme.

Raiffeisen Bank: Noua IMPORTANTA Notificare pentru Clientii din Toata Romania

Raiffeisen Bank spune ca Smart Market ne poate ajuta sa profitam de diverse tipuri de oferte de la diversi parteneri ai bancii, unele dintre ele personalizate in baza achizitiilor pe care le facem in mod obisnuit cu cardurile noastre. Separat de asta, Raiffeisen Bank anunta deasemenea si rezolvarea unor probleme de functionare pe care aplicatia pentru iPhone si Android le-a avut raportate pana in momentul de fata de catre utilizatori, deci e bine de stiut si despre aceste modificari.

Raiffeisen Bank afirma si ca a imbunatatit performantele generale pe care aplicatia le are, ceea ce in mod teoretic ar trebui sa duca la o imbunatatire a experientei generale de care ne putem bucura atunci cand o utilizam. Toate modificarile pe care Raiffeisen Bank le face sunt menite sa ne ofere cea mai buna experienta posibila cand vine vorba despre utilizarea aplicatiei de mobile banking pe iPhone si Android in fiecare zi.

Raiffeisen Bank isi distribuie aplicatia in mod gratuit prin App Store si Google Play Store, si este recomandabil sa o descarcati doar de acolo pentru a fi siguri ca nu va infectati telefoanele cu malware.