BANCA Transilvania: Anuntul Oficial IMPORTANT, ce da GRATUIT Clientilor

BANCA Transilvania Anuntul Oficial IMPORTANT GRATUIT Clientilor

BANCA Transilvania, una dintre cele mai mari si mai importante banci din Romania si din Europa de Est, le transmite clientilor din Romania ce ofera gratuit in momentul de fata, ceva de care foarte multi romani pot profita, si de care ar trebui sa profite, mai ales ca totul este disponibil pentru o perioada limitata de timp.

BANCA Transilvania le vorbeste mai jos studentilor din Romania, care si-auf acut carduri BT – Omnipass, faptul ca le ofera posibilitatea de a castiga o gama variata de premii care sunt disponibile doar daca ne facem aceste carduri pana pe 10 decembrie, si facem plati de minim 300 de LEI folosindu-le.

BANCA Transilvania spune ca ofera gratuit telefoane iPhone 14 Pro Max, casti Bose, sau laptop-uri Macbook de la Apple, astfel ca merita sa aveti in atentie aceasta promotie speciala in aceasta perioada, pentru ca in mod sigur nu veti regreta daca decideti sa participati la ea in momentul de fata cu noul vostru card.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la promotia care este in plina derulare, astfel ca decizia de a participa, sau nu, este la voi, mai ales ca aveti sansa de a castiga unul dintre premiile grozave pe care banca ni le ofera, si merita sa nu ratati aceasta ocazie foarte buna disponibila pentru noi acum.

Încă mai ai timp să intri în tragerea la sorți pentru cele mai cool premii pentru studenți: MacBook, iPhone 14 Pro Max, căști Bose. Trebuie doar să îți faci cardul BT – OmniPass până în data de 10 decembrie și să faci plăți în total de minim 300 de lei. De restul ne ocupăm noi.