Emmanuel Macron cere Garantii de Securitate pentru Rusia

Emmanuel Macron cere Garantii de Securitate pentru Rusia

Emmanuel Macron, presedintele Frantei, a afirmat ca Occidentul ar trebui sa se gandeasca foarte serios sa ofere garantii de securitate Rusiei pentru a se pune capat razboiului din Ucraina, ceva ce pana acum niciun sef de stat nu a mai adus in discutie, dar se pare ca francezii raman prieteni fideli ai rusiei.

Emmanuel Macon preia afirmatiile lui Vladimir Putin, si aduce in discutie temerile acestuia ca NATO va avea baze foarte aproape de Rusia, si va avea arme care pot ameninta tara, desi realitatea este ca razboiul este ultimul lucru pe care si-l doresc tarile occidentale in momentul de fata, si este evident pentru toata lumea de ce.

„Macron spune că Occidentul ar trebui să ia în considerare garanțiile de securitate pentru Rusia. Președintele francez Emmanuel Macron a spus că, dacă președintele rus Vladimir Putin este de acord cu negocierile care pun capăt războiului, Occidentul ar trebui să ia în considerare acordarea de garanții Rusiei în viitoarea arhitectură de securitate.

„Aceasta înseamnă că unul dintre punctele esențiale pe care trebuie să le abordăm – așa cum a spus întotdeauna președintele Putin – este teama că NATO va ajunge direct la ușile sale și desfășurarea de arme care ar putea amenința Rusia”, a spus Macron despre propunerea sa pentru viitorul Europei. arhitectura de securitate.”