Volodimir Zelenski Anunta Noi Atacuri Puternice ale Rusiei in Regiunea Donetk

Volodimir Zelenski Anunta Noi Atacuri Puternice Rusiei Regiunea Donetk

Volodimir Zelenski a anuntat faptul ca in regiunea Donetk continua atacurile puternice ale Rusiei, iar armata ucraineana reuseste deocamdata sa reziste in fata asalturilor constante, insa situatia este una extrem de dificila in continuare in regiune.

Volodimir Zelenski anunta si intariri trimise in regiunile Lugansk si Harkiv, acolo unde armata ucraineana a avut foarte mare succes in ultimele luni, si a reusit sa elibereze multe localitati, iar acest proces va continua.

“Am ținut o ședință a Statului Major. Comandanții au raportat situația în direcțiile cele mai importante.

În regiunea Donețk – Bakhmut, Soledar – acum, ca înainte, este cel mai tare, mai dureros. Facem totul pentru a ne ajuta băieții de acolo. Toată lumea de acolo merită cea mai mare recunoștință!

Regiunea Lugansk, regiunea Harkiv – ne întărim forțele. Sud – continuăm să ștergem capacitățile ocupanților. Graniță – întărim întregul perimetru. Zona de apă a Mării Negre – lucrăm pentru ca până la urmă rachetele Kalibr să fie cel puțin pe fundul mării.

Astăzi am avut și o întâlnire cu liderii blocului nostru de politică externă. Am rezumat săptămâna – și pregătim noi evenimente pentru decembrie, ianuarie. Pași foarte puternici. Poziția Ucrainei va fi ascultată, interesele Ucrainei vor fi realizate în ciuda tuturor.

Slavă tuturor celor care luptă pentru Ucraina! Slavă tuturor celor care lucrează pentru țara noastră! Veșnică amintire și respect tuturor celor care și-au dat viața pentru independență! Glorie Ucrainei!