Orange: Clientii Informati, ce da GRATUIT si Cum Poti Profita chiar Acum

Orange Clientii Informati GRATUIT Cum Poti Profita Acum

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, le vorbeste clientilor din toata tara despre ceea ce le da gratuit chiar acum tuturor celor care sunt dornici sa intre in posesia premiilor care sunt oferite, si vorbim despre oricare dintre clientii care folosesc Orange Money de la companie.

Orange deruleaza o campanie speciala cu VISA pentru a le oferi clientilor din Romania posibilitatea de a castiga o masina electrica Kia Niro EV, una care este oferita doar celor care isi folosesc cardurile VISA, emise desigur de catre Orange Money, pentru orice fel de plati, si vorbim atat despre carduri de debit, sau carduri de credit.

Cei de la Orange Romania spun ca putem sa participam la aceasta promotie inclusiv daca avem de cumparat ceva in rate bancare, asa ca nu conteaza cum anume achitam ceea ce vrem sa cumparam, important fiind sa platim totul folosind un card VISA emis de catre Orange Money, si suntem inscrisi in campania care este derulata in momentul de fata.

Orange Romania nu este la prima campanie de acest gen, in special cu cei de la VISA, iar asta pentru ca a mai avut multe altele in trecut, iar daca sunteti interesati de cea de acum, puteti sa participati fara restrictii, asa ca voi decideti ce vreti sa faceti pentru a castiga masina pe care grupul de telecomunicatii o ofera impreuna cu VISA.

Poți câștiga prin tragere la sorți marele premiu, un autoturism electric KIA, la orice plată efectuată online sau în magazine fizice, cu un card VISA Orange Money de debid sau credit. În plus, poți alege plata între 2 și 12 rate cu 0% dobândă, pentru orice plată de minimum 300 de lei cu cardul de credit Orange Money. Pentru a alege ratele, intră în aplicatia Orange Money imediat după efectuarea plății.