Auchan Notifica Romanii si da GRATUIT Premii de 1.000 de Euro de Craciun

Auchan Notifica Romanii GRATUIT Premii 1.000 Euro Craciun

Auchan, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din toata Romania, a anuntat in mod oficial faptul ca pentru Craciun a hotarat sa le dea romanilor premii in valoare de 1.000 de euro, si exista cateva de castigat. Cei de la Auchan au hotarat sa ofere 10 premii in valoare de 1.000 de euro pentru Craciun in Romania, pentru un total de 10.000 de euro, banii fiind oferiti sub forma de voucher de cumparaturi disponibil in cadrul platformei MyClub.

Auchan explica mai jos cum putem intra in posesia acestor bani pe care compania ii ofera pentru noi, si vorbim despre o procedura destul de simpla pentru a ne asigura ca nu ratam aceasta ocazie speciala. Cei de la Auchan desfasoara aceasta campanie de vreo luna deja, deci exista cu siguranta multi romani care s-au inscris in cadrul ei, dar ea va dura pana in data de 31 decembrie, asa ca inca mai aveti timp sa castigati banii pe care ii ofera compania acum.

Auchan Notifica Romanii si da GRATUIT Premii de 1.000 de Euro de Craciun

Auchan spune ca pentru a fi inscrisi in aceasta promotie speciala trebuie doar sa mergem in magazinele din toata tara, sa cumparam produse, si sa scanam cardurile MyClub in momentul in care ajungem la casa. Acest proces ne asigura de faptul ca vom beneficia de inscriere automata in campania speciala pe care cei de la Auchan o desfasoara, si ca vom fi luati in considerare cand se vor extrage cele 10 premii in valoare de 1.000 de euro fiecare, unele foarte importante.

Auchan nu este singura companie care in aceasta perioada le ofera romanilor posibilitatea de a cumpara produse din magazinele proprii si ofera premii in bani, sub diverse forme, asa ca puteti cauta promotii similare prin alte locuri. Cei de la Auchan au totusi o procedura foarte simpla de inscriere in promotia care se desfasoara acum, decin u trebuie decat sa va uitati cu atentie la tot ceea ce ne cere compania pentru inscriere.

Auchan mai desfasoara in aceasta perioada si alte promotii similare pe care ar trebui sa le avem in vedere, asa ca e bine sa fim atenti la tot, iar asta pentru ca merita sa incercam sa castigam acesti bani.