Enel: Decizia IMPORTANTA cu o Notificare pentru Toti Clientii din Romania

Enel Decizia IMPORTANTA Notificare Toti Clientii Romania

Enel a luat decizia importanta de a le trimite o notificare milioanelor de clienti din Romania care se bazeaza pe serviciile sale de energie electrica si gaze naturale in viata de zi cu zi, iar dupa cum puteti vedea in mesajul de mai jos, vorbim despre una care nu ar trebui sa fie trecuta cu vederea de catre cineva acum.

Enel vrea sa ii ajute pe clientii din toata tara sa descopere cum pot vedea mult mai usor care sunt facturile neplatite care trebuie achitate de catre ei, iar asta pentru a evita situatiile in care ajung sa aiba serviciile intrerupte de catre companie din cauza unei neplati, ceva care se poate intampla in orice moment.

Cei de la Enel Romania au o pagina speciala in cadrul propriului website prin care ii ajuta pe clientii din Romania sa gaseasca foarte usor oricare dintre facturile care nu sunt platite, si care trebuie achitate, astfel ca e bine sa va uitati acolo pentru a vedea ceea ce trebuie sa platiti chiar acum pentru a fi in deplina siguranta.

Enel Romania ne ofera mai multe metode prin care putem sa platim rapid pentru serviciile care ne sunt oferite, astfel ca in doar cateva secunde putem achita tot ceea ce nu este achitat, totul fiind gandit pentru a fi accesat rapid prin intermediul website-ului companiei foarte rapid de catre oricare dintre abonati.

Vrei să verifici ce facturi la energie electrică ai de achitat să afli totalul de plată pentru fiecare dintre ele? Folosește Asistentul Virtual, serviciul digital pe care îl găsești în pagina de contact, alege opțiunea „Află soldul”, apoi tastează codul de plată (îl găsești pe prima pagină a facturii, în câmpul „Detalii necesare plății”) și ți se vor afișa toate facturile de plată. Ulterior, le poți achita tot online, rapid și în siguranță!

Accesează Asistentul Virtual pe website, selectând butonul albastru „Discută cu un expert” aflat în josul paginii, în partea dreaptă.