Volodimir Zelenski Anunta o Iarna foarte Grea in Razboiul cu Rusia

Volodimir Zelenski Anunta Iarna Grea Razboiul Rusia

Volodimir Zelenski Anunta o iarna foarte grea pentru Ucraina in plin razboi cu Rusia, iar asta pentru ca vorbim despre foarte multe atacuri care sunt lansate in continuare impotriva infrastructurii civile din tara, si care lasa multi ucrainieni fara curent electric si caldura.

Volodimir Zelenski vorbeste si despre faptul ca in ciuda tuturor problemelor care afecteaza intreaga tara, armata este in continuare motivata sa lupte impotriva rusilor, si sa elibereze tot mai multe localitati, insa vorbim despre un proces indelungata.

“Este a patra zi din această iarnă. Iarna, care va fi foarte grea – asta e sigur.

Dar, totuși, merită percepută iarna aceasta nu ca un test, ci ca un timp care ne apropie de victorie. Fiecare dintre aceste 90 de zile de iarnă.

Inamicul speră foarte mult să folosească iarna împotriva noastră: să facă iarna frig și greutăți parte din teroarea lui. Trebuie să facem totul pentru a supraviețui în această iarnă, indiferent cât de grea ar fi.

A suporta iarna asta înseamnă a suporta totul. Toată Ucraina ar trebui să devină un punct mare de invincibilitate și să lucreze în fiecare zi și în fiecare noapte. Statul, afacerile, oamenii – noi toți, toți ucrainenii – toți împreună.

Victoria noastră este câștigată cu forța armelor și puterea spiritului. Puterea soldaților și puterea oamenilor. Puterea statului și puterea culturii. Forța unității noastre este capacitatea noastră de a lucra împreună de dragul intereselor ucrainene și capacitatea noastră de a ne sprijini reciproc.”