Ursula Von der Leyen: Anuntul de ULTIM MOMENT privind Razboiul Rusiei cu Ucraina

Ursula Von der Leyen Anuntul de ULTIM MOMENT privind Razboiul Rusiei cu Ucraina

Ursula Von der Leyen, presedintele Comisiei Europene, a facut un anunt extrem de important in legatura cu razboiul din Rusia, iar asta deoarece ea a dezvaluit pentru intreaga lume faptul ca va exista o colaborare intre institutia pe care o conduce si Curtea penala Internatioanala pentru judecarea crimelor Rusiei.

Ursula Von Der Leyen a spus in repetate randuri ca Rusia a comis numeroase crime de razboi in Ucraina, dar spune deasemenea ca ar trebui utilizate fondurile blocate de catre Comisia Europeana pentru a despagubi Ucraina din cauza pagubelor produse de catre razboi.

“Crimele îngrozitoare ale Rusiei nu vor rămâne nepedepsite.

Vom colabora alături de Curtea Penală Internațională și vom ajuta la înființarea unui tribunal specializat pentru a judeca crimele Rusiei.

Împreună cu partenerii noștri, ne vom asigura că Rusia plătește pentru devastările provocate.

Am blocat 300 de miliarde de euro din rezervele Băncii Centrale a Rusiei și am înghețat 19 miliarde de euro din averile oligarhilor ruși.

După ridicarea sancțiunilor, aceste fonduri ar trebui utilizate astfel încât Rusia să plătească integral despăgubirile pentru daunele cauzate Ucrainei.”