DIGI RCS & RDS: Deciziile IMPORTANTE pentru MILIOANE de Clienti din Tara

DIGI RCS & RDS Deciziile IMPORTANTE MILIOANE Clienti Tara

DIGI RCS & RDS, cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii din tara noastra, a luat o serie de decizii foarte importante pentru milioanele de clienti care-i folosesc acum serviciile, dar si pentru cei care vor intra in retea. Prima dintre ele are legatura cu frecventele care vor fi folosite pentru retelele 5G din Romania, iar asta deoarece DIGI RCS & RDS s-a numarat recent printre companiile care au licitat pentru blocuri de frecvente de retea pe care le vor folosi in curand.

DIGI RCS & RDS a decis sa plateasca zeci de milioane de euro la licitatia actuala pentru a cumpara blocuri de retea pe care le va folosi pentru a extinde acoperirea 5G in Romania in cursul anilor urmatori, daca va putea. DIGI RCS & RDS a oprit extinderea retelei 5G in 2020 cand a inceput pandemia de Coronavirus, iar aproape 3 ani mai tarziu, lucrurile nu s-au schimbat in vreun fel, dar poate ca achizitia acestor blocuri de frecvente va schimba lucrurile in bine mai curand.

DIGI RCS & RDS: Deciziile IMPORTANTE pentru MILIOANE de Clienti din Tara

DIGI RCS & RDS a licitat pentru viitoarele frecvente 5G in timp ce continua sa isi imbunatateasca, si sa extinda, actualele retele pe care le are in Romania, iar asta pentru ca pe ele se va baza in continuare pentru foarte multi ani de acum incolo. DIGI RCS & RDS si-a imbunatatit constant acoperirea in Romania, extinzand-o pentru a indeplini obligatiile legale pe care si le-a asumat in momentul in care a licitat pentru blocurile de retea pe care le foloseste in momentul de fata.

DIGI RCS & RDS continua sa faca investitii in actualele retele in timp ce va investi si in cea 5G, desigur dupa ce se va lamuri si problema echipamentelor de telecomunicatii ale Huawei, care inca nu pot fi folosite in Romania. Nu se stie deocamdata cand anume s-ar putea lua o decizie finala cu privire la echipamentele Huawei in Romania, insa cei de la DIGI RCS & RDS cauta sa foloseasca echipamente cat mai bune la costuri cat mai reduse pentru a tine si preturile serviciilor la un pret redus.

DIGI RCS & RDS nu e singurul operator de telecomunicatii care investeste in momentul de fata in dezvoltarea propriilor retele in Romania, toti incercand sa isi dezvolte infrastructura cat mai mult.