E.ON: Extrem de IMPORTANTA Informare privind Facturile Clientilor din Romania

E.ON Extrem IMPORTANTA Informare Facturile Clientilor Romania

E.ON, companie foarte importanta in furnizarea de energie electrica si gaze naturale pentru milioane de romani din intreaga tara, are o informare foarte serioasa despre care trebuie sa stie clientii in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre informatii legate despre cum putem afla cat avem de platit, si nu numai.

E.ON le vorbeste clientilor despre serviciile disponibile prin SMS prin care putem afla rapid cat avem de platit pentru o factura care ne-a fost emisa, iar dupa ce ne sunt transmise informatiile acestea, putem sa confirmam si mai rapid faptul ca am facut o plata pentru o factura pe care o aveam de achitat de la bun inceput.

Dupa ce ati platit factura emisa de catre cei de la E.ON Romania, aveti disponibila si optiunea de a confirma plata unui preaviz direct prin SMS in doar cateva minute, astfel ca nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu posibilitatea de a avea suspendata furnizarea serviciilor pentru locul vostru de consum.

E.ON Romania nu este prima companie din tara noastra care are servicii de acest gen disponibile pentru noi in momentul de fata, astfel ca daca primiti energie electrica, sau gaze naturale, de la vreo alta companie, atunci puteti sa va uitati in cadrul website-ului lor pentru informatii privind serviciile similare disponibile.

Când vrei să afli rapid cât ai de plată la E.ON ori să verifici dacă plata ta s-a înregistrat, trimite la 3730 un mesaj cu textul SOLD codul de încasare și afli valoarea de achitat pe locul de consum.

Confirmare plata preaviz, dacă ai primit un preaviz de plată și l-ai achitat, poți confirma plata efectuată pentru evitarea deconectării, printr-un mesaj la 3730 cu textul PLATA codul de încasare. Apoi, întreruperea furnizării este amânată cu 7 zile, până se confirmă plata în contul E.ON.