LIDL Romania Informeaza Romanii despre ce da GRATUIT ZILNIC in Toata Tara

LIDL Romania Informeaza Romanii GRATUIT ZILNIC Toata Tara

LIDL Romania, unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din toata tara, ii anunta pe romani in legatura cu ceea ce a decis sa le dea gratuit in fiecare zi chiar acum, iar oricare dintre cei care ajung in magazinele sale din Romania pot profita de aceasta promotie speciala, pana in data de 24 decembrie 2022.

LIDL Romania vorbeste mai jos despre faptul ca oricare dintre romanii care au un card LIDL PLus, si isi fac cumparaturile in magazinele sale, vor primi zilnic un cupon surpriza pe care-l vor putea folosi pentru a cumpara un produs la pret redus, sau pentru a beneficia de un produs gratuit, in functie de fiecare promotie in parte.

Cei de la LIDL au gandit o promotie extrem de buna si de interesanta pentru toti romanii din intreaga tara, iar asta pentru ca vorbim despre cupoane care ne pot ajuta sa ne facem cumparaturile mult mai simplu atunci cand avem nevoie, deci putem sa ne bucuram de surprizele pe care compania le-a gandit pentru noi.

LIDL le permite tuturor romanilor sa-si faca un card LIDL Plus, deci in mod teoretic oricine ar trebui sa se poata bucura de aceasta promotie, insa ramane ca fiecare dintre romani sa si decida daca este interesat sa faca acest lucru, sau nu, deci e bine sa stiti si ce anume este oferit gratuit zilnic pentru noi.

În perioada 01.12 – 24.12, în fiecare zi în care accesezi Lidl Plus primești câte un cupon surpriză. Promoția este valabilă în perioada 01.12 – 24.12.2022. Cupoanele afișate fac parte din promoție, însă nu sunt prezentate în ordinea în care vor fi disponibile în aplicație. Cuponul primit poate fi folosit doar în ziua în care este primit în aplicație.