CEC Bank: Notificarea INGRIJORATOARE cu un AVERTISMENT pentru Clientii Romani

CEC Bank Notificarea INGRIJORATOARE AVERTISMENT Clientii Romani

CEC Bank a publicat o notificare foarte ingrijoratoare care ii vizeaza pe clientii din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre un avertisment care este transmis romanilor din intreaga tara in legatura cu pericolele care exista in mediul online. Cei de la CEC Bank ne avertizeaza in legatura cu o problema foarte serioasa legata de faptul ca inca exista atacuri de tip phishing menite sa ne fure datele personale, si cele ale cardurilor bancare.

CEC Bank prezinta in mesajul de mai jos felul in care se desfasoara unele dintre atacurile de tip phishing in momentul de fata, ele fiind gandite pentru a speria oamenii sa isi cedeze datele pentru a nu risca sa aiba conturile blocate. Realitatea este ca in graba de a nu risca sa aiba conturile blocate, clientii CEC Bank risca sa aiba banii furati din conturi, pentru ca atunci cand dau curs unor cereri venite intr-un asemenea mod isi cedeaza informatiile unor hackeri.

CEC Bank: Notificarea INGRIJORATOARE cu un AVERTISMENT pentru Clientii Romani

CEC Bank ne avertizeaza de foarte multa vreme sa avem foarte mare grija atunci cand primim email-uri, sau mesaje SMS precum cel din informarea de mai jos, iar asta pentru ca singurul lor scop este de a ne speria pentru a ne ceda informatiile personale. Cei de la CEC Bank le-au spus clientilor in repetate randuri faptul ca nu trimit vreodata informari de acest gen pentru clienti, iar asta pentru ca nu asa se fac notificarile privind blocarea conturilor.

CEC Bank ar putea avea destui clienti care sunt afectati de aceste probleme, mai ales daca se ajunge in punctul in care banii sunt efectiv furati din conturile oamenilor, iar asta pentru ca ei pot cere ajutor la banca pentru a-si recupera banii pierduti. Desigur ca daca ajungeti intr-un asemenea punct, e posibil sa fie nevoie sa apelati si la politie pentru ca CEC Bank sa va poata ajuta, asa ca e bine sa fiti mereu precauti in legatura cu ceea ce faceti.

CEC Bank nu este singura banca de la care vedem informari de acest gen, dar e bine sa fim informati tot timpul in legatura cu problemele de acest gen pentru a sti cum sa ne protejam cel mai bine pentru a nu avea probleme serioase.