Enel are o Informare foarte IMPORTANTA privind Facturile Clientilor din Romania

Enel Informare foarte IMPORTANTA privind Facturile Clientilor Romania

Enel, una dintre companii care furnizeaza gaze naturale si energie electrica milioanelor de romani din toata tara, le aduce in imediata atentie a acestora o notificare pe care ie nu trebuie sa o ignore, iar asta pentru ca vorbim despre sfaturi pentru a economisi energie in fiecare zi, in special in aceasta perioada.

Enel explica in clipul video de mai jos cum putem sa economisim in cel mai eficient mod energie pentru a ne bucura de facturi mai mici in fiecare luna, totul fiind gandit special pentru ca noi sa avem parte de cele mai bune experiente, in final, dar totul fara sa platim prea mult pentru energia electrica.

Sfaturile pe care Enel Romania ni le ofera ar trebui sa fie in imediata atentie a tuturor dintre noi, iar asta pentru ca informatiile sunt unele pe care oricine le poate folosi, indiferent de la cine primeste curent electric in momentul de fata, ele fiind generale, si e important sa nu le treceti cu vederea acum.

Enel Romania incearca sa ii ajute pe clientii din toata tara sa aiba facturi mai mici pentru consumul de energie electrica in aceasta perioada in ciuda faptului ca exista plafonare pentru aceste servicii, si preturile sunt oricum la o valoare redusa, dar e bine sa stiti cum sa economisiti bani atunci cand consumati energie.

Fii smart pe energie! Anamaria Marin, Head of Marketing Service B2C, a povestit la DC News despre măsurile pe care le pot lua consumatorii la ei acasă pentru a consuma energie eficient, fără să renunțe la confort.

Dă-i play și spune-ne în comentarii tu ce faci la tine acasă pentru a avea un consum de energie eficient? Pentru mai multa inspirație, te așteptăm pe Electripedia, hub-ul de conținut unde găsești tot ce vrei să știi despre obiceiuri de consum eficiente.