Vladimir Putin Anunta CAT va DURA Razboiul Impotriva Ucrainei

Vladimir Putin Anunta CAT DURA Razboiul Impotriva Ucrainei

Vladimir Putin anunta cat va dura razboiul impotriva Ucrainei, un razboi care a inceput in data de 24 februarie 2022, un razboi pe care Rusia spera sa il castige in doar 3 zile, dar un razboi care se pare ca va dura o perioada lunga de timp, conform presedintelui tarii agresoare, si asta nu e tocmai vreo surpriza.

Vladimir Putin da de inteles ca Rusia nu este pregatita sa iasa din acest conflict prea rapid, mai ales ca inca nu il numeste razboi, ci tot o operatiune militara speciala, deci am putea vorbi despre ani de zile in care situatia actuala s-ar putea prelungi, afectand nu doar cele doua tari, ci intreaga lume.

„Putin spune că războiul din Ucraina ar putea dura mult timp. Dictatorul rus Vladimir Putin a spus că războiul Rusiei împotriva Ucrainei ar putea continua pentru o lungă perioadă de timp, dar că nu există niciun motiv pentru mobilizarea militară în continuare, a informat Reuters.

„În ceea ce privește durata operațiunii militare speciale, ei bine, desigur, acesta poate fi un proces lung”, a spus Putin în timpul unei reuniuni televizate a Consiliului pentru Drepturile Omului din Rusia. Kremlinul se referă în mod îndoielnic la războiul său împotriva Ucrainei drept o „operație militară specială”.”