Serioasa AVERTIZARE de la Posta Romana pentru Milioane de Romani

Serioasa AVERTIZARE de la Posta Romana pentru Milioane de Romani

Posta Romana a emis o foarte serioasa avertizare pentru milioane de romani din intreaga tara, iar asta pentru ca le aduce in imediata atentie un anunt extrem de important despre care trebuie sa stie toata lumea, iar asta pentru ca atacurile de tip phishing nu contenesc sa apara.

Posta Romana vorbeste mai jos despre un atac de tip phishing care este gandit pentru a le fura datele cardurilor romanilor, cu un mesaj complet ireal, dar pentru unii suficient de convingator pentru a-i pacali sa-si cedeze datele personale fara sa stie exact ce fac.

Stimați clienți!

ATENȚIE LA CE LINK-URI ACCESAȚI!

Ne confruntăm, din ce în ce mai des, cu tentative de fraudă şi escrocherii, care folosesc numele Poștei Române! Nu accesați niciun link care vi se pare suspect, pe orice suport virtual îl primiți, e-mail sau SMS!

Poșta Română vă reamintește că singurele informații reale legate de activitatea companiei noastre și de relația cu clienții săi, le găsiți doar pe site-ul nostru oficial: www.posta-romana.ro sau pe pagina de Facebook.

Orice alte link-uri, pretinse mesaje din partea operatorului naţional de servicii poştale și care conțin numele companiei, dar au alte terminații decât .RO, nu aparțin Poștei Române și nu trebuie accesate!