Telekom Anunta Oficial Clientii, ce da GRATUIT Milioanelor de Romani Acum

Telekom Anunta Oficial Clientii GRATUIT Milioanelor Romani Acum

Telekom anunta in mod oficial ce le da gratuit romanilor din intreaga tara in momentul de fata, iar asta pentru ca a hotarat sa le ofere oamenilor ceva despre care trebuie sa stie chiar acum, iar asta pentru ca oricare dintre milioanele de clienti cu cartele prepay pot profita de campania aflata in desfasurare.

Telekom ii anunta pe romanii din intreaga tara despre faptul ca le ofera posibilitatea de a castiga telefoane iPhone 14 in fiecare saptamana pana la final de an, daca aleg sa-si reincarce cartelele cu valoarea de minim 5 euro, iar in plus ofera cate un voucher de 50 de euro daca se face reincarcare de minim 15 euro.

Fiecare reincarcare de minim 5 euro facuta de catre Telekom Romania in fiecare saptamana ne poate aduce o sansa de castig, astfel ca avem posibilitatea de a ne bucura de un telefon de ultima generatie daca alegem sa participam la aceasta campanie speciala gandita de catre compania romaneasca.

Telekom Romania desfasoara aceasta campanie speciala in toata tara pentru oricare dintre clientii care aleg sa isi reincarce cartela cu minim 5 euro in perioada urmatoare, si vorbim despre vesti extrem de bune pentru oricare dintre romanii care sunt clienti si au nevoie de serviciile de telecomunicatii ale companiei.

Poți câștiga un iPhone 14 pe săptămână dacă îți reîncarci cartela Telekom cu 5 euro. În plus, primești garantat un voucher de 50 de euro dacă reîncarci cu minimum 15 euro. Poți reîncărca în fiecare săptămână cu minimum 5 euro pentru mai multe șanse de câștig.

Poți folosi voucherul pentru achiziția unui telefon disponibil în oferta comercială Telekom, separat sau alături de un abonament Telekom. Poți utiliza voucherul împreună cu alte reduceri promoționale, dar nu îl poți cumula cu un alt voucher. Primești voucherul prin SMS în maximum 32 de ore de când ai atins pragul de 15 euro și apoi îl poți vizualiza în contul tău MyAccount sau cu apel la *100#.