Auchan: Premiera foarte IMPORTANTA Anuntata Clientilor Romani Acum

Auchan Premiera IMPORTANTA Anuntata Clientilor Romani Acum

Auchan, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania, ii anunta pe clientii din toata tara in legatura cu o decizie foarte importanta pe care a luat-o, si una care vine ca o premiera pentru romani, dar o premiera despre care trebuie sa stii chiar acum, pentru ca ti-ar putea fi de mare folos, in final.

Auchan ii anunta pe clientii din Romania despre lansarea unui program special prin interemdiul caruia oamenii pot inchiria gratuit unele pe care sa le foloseasca oricand si oriunde au nevoie, programul fiind disponibil acum in Auchan Bucium, insa numai pentru clientii care au si un card MyClub realizat.

Cei de la Auchan Romania explica mai jos cum functioneaza acest program, deci ne putem face o idee cat se poate de clara cu privire la cat de importanta este aceasta premiera, iar asta pentru ca oamenii pot avea acces gratuit la unele pe care le pot lua din magazin, ceva ce niciun altuil nu ofera in momentul de fata.

Auchan Romania testeaza acum acest program special in cadrul magazinului din Bucium, insa daca totul va avea succes, atunci este foarte posibil sa vedem totul dus inclusiv la alte magazine din Romania, ceva ce ar aduce bucurie pentru un numar si mai mare de romani, daca totul ar fi facut identic precum acolo.

“De pe data de 8 decembrie te așteptăm la Auchan Bucium în cadrul proiectului Family Market cu mii de produse la prețuri mici zi de zi! Iar pentru că aici este locul în care vei găsi tot ce ai nevoie, supermarketul îți pune la dispoziție și Serviciul Gratuit de Închiriere Unelte, de unde membrii programului de fidelitate MyCLUB Auchan pot închiria gratuit unelte și echipamente pentru casă și grădină, ca de la un vecin de încredere.

Produsele se închiriază gratuit, în limita stocurilor, pentru 24h, exclusiv clienților MyCLUB Auchan, iar consumabilele nu sunt incluse. Informații suplimentare la Serviciul Clienți.