Vodafone Notifica toti Clientii, ce da GRATUIT de Craciun in Toata Romania

Vodafone Notifica toti Clientii GRATUIT Craciun Toata Romania

Vodafone, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din toata Romania, isi anunta in mod oficial clientii din toata tara in legatura cu ceea ce a decis a le dea gratuit pentru Craciun, si vorbim dspre surprize extrem de interesante care sunt oferite pentru clientii din toata Romania in acest moment.

Vodafone le spune clientilor, ca printre altele, le ofera clientilor care activeaza o oferta de minim 6 euro, un voucher in valoare de 50 de euro, care poate fi cheltuit pe orice gadget care este disponibil in cadrul magazinului online al grupului de telecomunicatii, si asta este o veste extrem de buna pentru noi.

Cei de la Vodafone Romania incearca sa ii bucure pe clientii romani din toata tara cu premii pe masura asteptarilor, iar asta pentru ca exista foarte multe promotii extrem de interesante care sunt disponibile pentru cei care au cartele prepay, si merita sa fim atenti la ele, pentru ca sutn disponibile o perioada limitata de timp.

Vodafone Romania are pe website-ul sau toate detaliile cu privire la aceasta promotie speciala care este disponibila in momentul de fata, si merita sa ne uitam cu atentie la toate promotiile speciale care sunt disponibile, dar nu uitati ca numai pentru o perioada foarte limitata de timp in toata Romania.

De Crăciun, fii Moș Crăciun pentru toți ai tăi, dar și pentru tine! Ai citit bine. La Cartela Vodafone activează o oferta de minim 6 euro credit și primești un voucher de 50 de euro, de cheltuit pe orice gadget ai decis să-ți pui singur sub brad. Intră pe website.