Enel: Anuntul de ULTIM MOMENT, Decizia Luata pentru Toti Clientii Romani

Enel Anuntul ULTIM MOMENT Decizia Luata Toti Clientii Romani

Enel, una dintre companiile cele mai mari din Romania care le furnizeaza romanilor servicii de energie electrica si gaze naturale, a publicat un anunt de ultim moment pentru milioane de romani din intreaga tara, unul dintre care ar trebui sa stie toti cei care se bazeaza pe serviciile sale in momentul de fata.

Enel vorbeste despre faptul ca daca oricare dintre clientii din Romania ia decizia de a isi plati toate facturile restante pana la finalul acestui an, ei sunt inscrisi automat in cadrul unei promotii speciale prin care li se ofera sansa de a castiga unul dintre cele 20 de carduri cadou la eMAG in valoare de 500 de LEI fiecare.

Cei de la Enel Romania detaliaza in cadrul propriului website ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu modalitatea in care putem participa la aceasta promotie speciala, astfel ca daca sunteti cu adevarat interesati de tot, puteti sa va bucurati de aceasta promotie speciala in cursul urmatoarelor saptamani de zile.

Enel Romania stie foarte bine cum sa le ofere romanilor motive bune pentru a-si plati facturile pe care le au emise pentru serviciile de energie, insa desigur ca vorbim despre ceva care este bazat pe sanse, pentru ca vor fi mai multi romani care vor fi dornici sa participe pentru a castiga tot tceea ce este oferit.

Așa cum te-am obișnuit, asigură-te că ai facturile achitate integral, sold 0, la sfârșit de an și ai șansa să câștigi unul dintre cele 20 de carduri cadou eMAG în valoare de 500 lei fiecare, din cadrul Campaniei ”Intri fără datorii în noul an și câștigi”.

Campania se desfășoară în perioada 21 Noiembrie – 31 Decembrie 2022 și se adresează clienților Enel, titulari de contract, care la finalul anului figurează cu Sold mai mic sau egal cu 0 (zero). Alege orice modalitate de plată a facturii Enel și asigură-te că ai sold mai mic sau egal cu 0 (zero) la data de 31 Decembrie 2022. Înscrie-te în concurs, prin exprimarea acordului de participare.