Kaufland da GRATUIT Vouchere de 500 de LEI Romanilor, Anunt Oficial al Companiei

Kaufland GRATUIT Vouchere 500 LEI Romanilor Anunt Oficial Companiei

Kaufland ii anunta in mod oficial pe romanii din intreaga tara despre faptul ca le ofera posibilitatea de a primi in mod gratuit vouchere de cumparaturi in valoare de 500 de LEI fiecare, totul ca parte a unei promotii speciale prin care compania le ofera romanilor posibilitatea de a se bucura de un Craciun pe masura asteptarilor.

Kaufland explica mai jos ce anume trebuie sa facem pentru a putea participa la aceasta promotie speciala care este in plina desfasurare in Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre o decizie de care ar trebui sa profitam, mai ales ca e o campanie speciala pentru Craciun in acest moment.

Cei de la Kaufland Romania au gandit aceasta promotie speciala pentru a le permite oricaror romani sa participe, insa trebuie sa ne uitam la un video publicat pe YouTube de catre companie pentru un serial pe care il produce in momentul de fata, iar asta pentru ca trebuie sa gasim un cod de 4 cifre in cadrul lui.

Kaufland Romania ne permite sa folosim voucherele de cumparaturi pentru achizitii din oricare dintre magazinele sale, deci vom putea cumpara orice ne dorim, fara vreo restrictie, asa ca merita sa fiti atenti la promotie, si sa incercati sa prticipati pentru ca promotia e disponibila pentru o perioada limitata de timp.

“Ai văzut al doilea episod din Puși pe Combinații? Dacă ai fost ochii-n patru, poți câștiga unul dintre cele 5 carduri de cumpărături în valoare de 500 de lei. Intră pe link, găsește codul de 4 cifre ascuns în video și lasă un comentariu exclusiv în secțiunea de comentarii a episodului 2 de pe YouTube! Nu uita să te abonezi la canalul nostru.

Concurs activ până pe 16 decembrie, ora 10:59 a.m.. Consultă regulamentul complet aici! Intră în tragerea la sorți exclusiv comentariile cu codul numeric corect identificat, postate exclusiv sub materialul video denumit „Puși pe Combinații – Episodul 2 – Cryptomonede” de pe canalul nostru de YouTube.