SUA Pregateste un Nou Pachet de Ajutor Militar pentru Ucraina

SUA Pregateste un Nou Pachet de Ajutor Militar pentru Ucraina

SUA pregateste un nou si foarte importanta pachet de ajutor militar pentru Ucraina in aceasta perioada, conform unor surse din interiorul administratiei lui Joe Biden, ajutorul urmand a ajunge la suma de 275 de milione de dolari, o suma substantiala.

SUA urmeaza sa primeasca tehnica militara si munitiei in valoare de 275 de milioane de dolari, nu banii pe care SUA ii aloca, asa ca e important de stiut acest lucru pentru care urmaresc cu atentie ceea ce se intampla in Ucraina in momentul de fata.

“SUA vor anunța un ajutor militar suplimentar de 275 de milioane de dolari pentru Ucraina. SUA trimit 275 de milioane de dolari în ajutor militar Ucrainei, inclusiv cantități mari de muniție și sisteme de înaltă tehnologie, au declarat oficiali americani care au vorbit în condiții de anonimat pentru AP.

Oficialii au spus că cel mai recent pachet de ajutor include 80.000 de cartușe de muniție pentru obuziere și o cantitate nedezvăluită de muniție pentru Sistemul de rachete de artilerie de înaltă mobilitate, cunoscut sub numele de HIMARS.”