Ucraina va Primi noi Ajutoare Substantiale de la Tarile G7 in plin Razboi

Ucraina va Primi noi Ajutoare Substantiale de la Tarile G7 in plin Razboi

Ucraina urmeaza sa primeasca noi ajutoare militare substantiale din partea tariloe care fac parte din G7, acest lucru fiind confirmat oficial de catre ele in urma unei intalniri care a avut loc in cursul acestei zile, si care a confirmat inca o data sustinerea pe care cele mai puternice economii ale lumii o acorda.

Ucraina va primi noi sisteme de aparare antiaeriana pentru a distruge dronele si rachetele care ii ataca infrastructura, insa sprijinul va fi unul pe termen lung, astfel ca vorbim despre o sustinere puternica si constanta pentru tara invadata.

“G7 este de acord asupra unei platforme de coordonare pentru ajutorul Ucrainei și promite mai multă apărare antiaeriană. G7 a convenit în timpul unui summit virtual să creeze o platformă comună care să coordoneze atât sprijinul pe termen lung, cât și pe termen scurt oferit Ucrainei pe fondul invaziei Rusiei, a declarat Casa Albă a SUA pe 12 decembrie.

De asemenea, țările au promis că vor furniza Ucrainei sisteme de apărare aeriană pe fondul atacurilor cu rachete la scară largă ale Moscovei asupra țării.”