BRD Romania: Notificarea Oficiala, ce da GRATUIT pentru Clientii Romani Acum

BRD Romania Notificarea Oficiala GRATUIT Clientii Romani Acum

BRD Romania isi surprinde clientii din toata Romania inainte de Craciun, iar asta pentru ca ii notifica in mod oficial in legatura cu ceea ce le da gratuit in aceasta perioada, si vorbim despre foarte multe vouchere de cumparaturi la eMAG, care au si valori suficiente pentru cadouri foarte interesante pe care le putem cumpara.

BRD Romania spune ca ofera 100 de vouchere eMAG cu valoare de 150 de LEI pentru clientii care aleg sa isi faca un card de zi Mastercard, si 100 de vouchere cu valoare de 300 de LEI pentru clientii care decid sa-si faca un card Gold Mastercard, asa ca decizia e la voi, si asta influenteaza valoarea premiului.

Cei de la BRD au gandit totul intr-un asemenea mod incat sa le ofere cat mai multor romani posibilitatea de a se bucura de aceasta promotie in momentul de fata, si merita sa va uitati cu atentie la ceea ce ni se spune, iar asta pentru ca exista premii interesante pentru oricare dintre noi.

BRD are informatii despre aceasta promotie speciala disponibile direct in cadrul propriului website, astfel ca oricine este dornic sa profite de ele, poate sa intre direct acolo pentru a vedea ceea ce a fost publicat de catre companie, si sa decida daca vrea sa participe la campania actuala, sau sa mai astepte altele.

Fii printre primii 100 de clienți care își iau 100% online pachetul Card de Zi cu Zi Mastercard sau pachetul Card Gold RON Mastercard și poți câștiga un voucher garantat. CARD DE ZI CU ZI include o gamă largă de produse și servicii bancare.

CONT CURENT ÎN RON! Cu administrare lunară gratuită. CARD DEBIT MARSTERCARD STANDARD! Cu administrare anuală gratuită. YOU BRD! Servicii de mobile & internet banking cu administrare lunară gratuită. AFLARE SOLD! Gratuită la orice ATM BRD. RETRAGERI DE NUMERAR DE LA ALTE BĂNCI! Gratuite și nelimitate, în lei de la ATM-urile altor bănci din România. RETRAGERI DE NUMERAR DE LA BRD! Gratuite și nelimitate în lei de la ATM BRD.