Engie: Clientii Vizati de IMPORTANTE Informatii, ce Trebuie sa Stie Romanii

Engie Clientii Vizati IMPORTANTE Informatii Trebuie Stie Romanii

Engie este una dintre cele mai mari companii din Romania care furnizeaza servicii de energie electrica si gaze naturale pentru romani, iar daca te numeri printre clientii sai, atunci cel mai probabil este bine sa stii si ce trebuie sa faci in momentul in care ai transmis gresit indexul de consum, si doresti sa corectezi eroarea.

Engie are pe website-ul sau informatii cu privire la rezolvarea acestei probleme, care s-ar putea dovedi a fi destul de serioasa, dar care poate fi rezolvata cat se poate de simplu, si totul pentru ca exista metode prin care putem readuce situatia la normal, daca avem nevoie de acest lucru oricand.

Cei de la Engie Romania au pe website informatii cu privire la modalitatile rapide prin care putem sa corectam informatiile eronate de acest gen, si puteti vedea mai jos ce trebuie facut pentru ca situatia sa fie readusa rapid la normal, si noi sa nu primim o factura care nu reflecta realitatea consumului.

Engie Romania ofera metode foarte simple de a transmite indexul de consum, si e bine sa profitam de ele pentru a ne asigura ca primim intotdeauna facturi care au legatura cu realitatea consumului, dar daca nu se poate face acest lucru, atunci stabiliti o conventie de consum care sa reflecte destul de bine realitatea in ceea ce priveste consumul vostru.

În cazul în care ai înregistrat un index autocitit eronat ne poți transmite indexul corect prin oricare dintre următoarele modalități: formularul de contact online, numărul de Call Center 021.9366, disponibil de luni până vineri în intervalul orar 08:30-19:00.

Noi îl vom corecta pentru tine și îți vom emite o factură nouă. Pentru a afla mai multe despre detalii despre citirea contorului și cum trebuie transmis indexul, click aici.