E.ON: Informarea Extrem de IMPORTANTA Privind Facturile Clientilor

E.ON Informarea Extrem IMPORTANTA Facturile Clientilor

E.ON ii informeaza pe toti clientii sai din Romania, ca unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de electricitate si gaze naturale din tara noastra, in legatura cu ceea ce ei regasesc in fiecare luna in facturile pentru gaze naturale pe care le platesc, iar asta pentru ca trebuie sa stie unde merg banii platiti.

E.ON spune ca factura de gaze naturale are 4 componente principale, pe care le si explica suficient de bine mai jos, insa pune accentul pe faptul ca nu toti banii pe care ii platim pentru ceea ce consumam raman la companie, ci ajung in multe alte locuri, si intr-un procent destul de mare, in final.

Cei de la E.ON Romania incearca sa ii ajute pe romanii din toata tara sa fie mult mai bine informati in legatura cu ceea ce platesc pentru gaze naturale, mai ales ca preturile au crescut foarte mult in ultimele luni, deci vorbim despre informatii care ar trebui sa fie de foarte mare folos pentru multi oameni in aceasta perioada.

E.ON Romania nu este una dintre companiile la care vom gasi cele mai bune preturi pentru gaze naturale, dar asta stiati deja, insa e bine sa si aflati de ce preturile in sine sunt atat de mari, si va puteti face o idee, asa, cam ce ar trebui sa faceti daca nu sunteti multumiti de ele acum.

Factura de gaze naturale este puțin mai simplă, având doar 4 componente: costul gazelor naturale – dincolo de costul de achiziție și costurile cu activitățile de furnizare, mai apar și costurile cu înmagazinarea gazelor naturale, cei doi operatori de înmagazinare din țară fiind Depomureș și Depogaz România. Prețul de furnizare nu mai este stabilit de ANRE, piața de gaze din România fiind una concurențială.

Costurile de transport. -în România, Transgaz este unicul responsabil de activitățile privind capacitatea de transport și transportul gazelor naturale. Aceste costuri sunt reglementate. Costurile de distribuție.-tarifele de distribuție diferă în funcție de categoria de consum și de zona de distribuție în care se află locul de consum și sunt de asemenea reglementate. Taxa pe valoare adăugată. Nu tot ce se încasează rămâne la furnizorul tău.