WhatsApp a LANSAT o Actualizare, ce Noutati Ajung in iPhone si Android

WhatsApp LANSAT Actualizare Noutati Ajung iPhone Android

WhatsApp continua sa isi imbunatateasca aplicatia pentru telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, o actualizare noua fiind disponibila in mod oficial acum, iar aceasta aduce schimbari de care ne putem bucura deja, sau de care ne vom putea bucura in perioada urmatoare, ele fiind unele pe care multa lume le va aprecia.

WhatsApp vorbeste mai jos despre comunitatile de grupuri care sunt deja disponibile de ceva vreme in cadrul platformei de mesagerie, acestea fiind lansate cu multe saptamani in urma, insa celelalte functii care sunt oferite au legatura directa cu ele, deci e important sa stiti inclusiv despre existenta acestora.

Cei de la WhatsApp Messenger anunta oficial includerea sondajelor in cadrul chat-urilor, ele urmand a veni in curand inclusiv in grupurile din cadrul comunitatilor disponibile pentru iPhone si Android, totul fiind gandit pentru ca experienta de care beneficiaza utilizatorii din intreaga lume sa fie cea mai buna.

WhatsApp Messenger anunta deasemenea ca posibilitatea de a face apeluri video in grupuri de pana la 32 de persoane vine deasemenea pe iPhone si Android, o schimbare benefica despre care foarte multa lume ar trebui sa stie, iar asta pentru ca ea ne va oferi noi experiente pentru a comunica cu persoanele apropiate.

Introducerea comunităților – aduceți grupurile înrudite sub o singură umbrelă. Puteți trimite anunțuri și puteți adăuga subgrupuri noi sau existente în comunități. Începeți din fila Comunități. Acum puteți crea și trimite Sondaje în chat-urile dvs. Atingeți butonul „+” și selectați „Sondaj” pentru a începe.

Apelurile video de grup acceptă acum până la 32 de participanți cu o nouă interfață de utilizare Aceste funcții vor fi lansate în săptămânile următoare. Vă mulțumim că folosiți WhatsApp!