BANCA Transilvania: ULTIMA ORA, Notificarea IMPORTANTA pentru Toti Clientii din Romania

BANCA Transilvania ULTIMA ORA Notificarea IMPORTANTA Toti Clientii Romania

BANCA Transilvania a emis o notificare de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, iar daca te numeri printre ei, ar trebui sa stii imediat ceea ce transmite institutia financiara pentru noi. Cei de la BANCA Transilvania au decis sa emita aceasta notificare pentru a ii ajuta pe clientii din Romania sa inteleaga felul in care functioneaza unele dintre serviciile pe care le ofera banca, in special in contextul numeroaselor fraude care au loc in mediul online acum.

BANCA Transilvania vorbeste mai jos clientilor despre rolul IBAN-ului cand vine vorba despre serviciile pe care le ofera in momentul de fata, iar asta pentru ca el poate fi utilizat exclusiv pentru a primi bani. BANCA Transilvania ne spune ca IBAN-ul nu poate fi folosit de catre cineva pentru a ne fura banii din conturi, si este singurul lucru care trebuie transmis unei persoane care vrea sa ne trimita bani, separat desigur de numele nostru complet pentru identificare corecta la trimitere.

BANCA Transilvania: ULTIMA ORA, Notificarea IMPORTANTA pentru Toti Clientii din Romania

BANCA Transilvania transmite aceasta notificare in contextul in care de ani de zile exista o serie de fraude online care se bazeaza pe faptul ca romanii nu stiu ce informatii trebuie sa transmita unei persoane care trebuie sa le trimita bani. In niciun caz nu ar trebui sa furnizati datele complete ale cardului, inclusiv codul CVV2, BANCA Transilvania spunand ca numai IBAN-ul este totdeauna suficient pentru a primi bani de la oricine, asa ca e bine sa aveti grija ce date transmiteti.

BANCA Transilvania si-a atentionat clientii de-a lungul timpului in repetate randuri in legatura cu numeroasele pericole care exista in mediul online, asa ca e bine sa stim ce putem sa le spunem, sau nu, altor persoane despre conturile noastre. BANCA Transilvania are inclusiv pe website-ul sau o sectiune speciala in care are incluse multe informatii cu privire la modul in care ne putem proteja online, dar in care putem afla si informatii despre serviciile sale.

BANCA Transilvania nu este singura banca de la care vedem informatii de acest gen, pentru ca sunt multe altele care ofera detalii similare, si e bine sa ne uitam cu atentie la tot ceea ce ne este detaliat.