DIGI RCS & RDS: Anuntul INCREDIBIL pentru Milioane de Romani din Toata Tara

DIGI RCS & RDS Anuntul INCREDIBIL Milioane Romani Toata Tara

DIGI RCS & RDS este cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii, avand in Romania milioane de clienti care-i folosesc serviciile in fiecare zi, iar toti afla despre un anunt oficial incredibil a venit chiar de la autoritatile de la ANCOM. Vorbim despre un anunt legat de evolutia conexiunilor gigabit in Romania in cursul anului 2022, cu DIGI RCS & RDS in frunte, iar asta pentru ca un fert dintre toate conexiunile de internet din Romania sunt gigabit, o realizare remarcabila.

DIGI RCS & RDS a fost prima companie din Romania care a decis sa ofere internet la viteza gigabit pentru clientii sai, fiind acum 1 an prima care a anuntat si conexiuni de 10 Gbps pentru clienti, in anumite localitati. La foarte multi ani dupa ce DIGI RCS & RDS a anuntat in premira lansarea abonamentelor de internet gigabit, iata ca acum compania se afla in fruntea celor care au cei mai multi clienti care beneficiaza de asemenea conexiuni.

DIGI RCS & RDS: Anuntul INCREDIBIL pentru Milioane de Romani din Toata Tara

DIGI RCS & RDS este lider pe piata serviciilor de internet fix in Romania, cu milioane de clienti, iar cand vine vorba despre conexiunile gigabit, 65% dintre acestea sunt ale clientilor companiei. Vorbim despre o dominare clara a concurentei, cei de la Orange avand doar 21% din piata, dupa ce au cumparat si divizia de servicii fixe a Telekom, in timp ce Vodafone are doar 12%, deci DIGI RCS & RDS continua sa domine piata inclusiv in acest segment cu 1.5 milioane de conexiuni.

DIGI RCS & RDS ofera internet gigabit la preturi mici in Romania, mult mai mici decat cele percepute de catre alte tari din Europa, si compania se bucura de un succes foarte mare in ceea ce face in tara noastra. Conform celor de la ANCOM, numarul conexiunilor de internet fix a crescut in 2022 fata de 2021, numarul celor gigabit crescand chiar si mai mult, iar DIGI RCS & RDS a contribuit din plin la aceste evolutii cu preturile mici si serviciile foarte bune pe acest segment.

DIGI RCS & RDS continua sa ofere internet de mare viteza la preturi foarte mici, ceva ce desigur ca vedem si de la alti operatori, insa multumita efortului comun, romanii au internet mult mai rapid, in final.