Enel: Informare de IMPORTANTA Mare pentru Clientii din Toata Romania Acum

Enel Informare IMPORTANTA Mare Clientii Toata Romania Acum

Enel a publicat o informare de importanta foarte mare pentru clientii din toata Romania, una despre care e bine sa stim cu totii, iar asta pentru ca ne aduce in atentie ceva ce e necesar sa stim in momentul de fata, mai exact cum putem sa ne reducem consumul de energie in casa in plina iarna, si destul de mult.

Enel ne recomanda sa ne incalzim casele, desigur in functie de dimensiunea camerelor, si folosind calorifere electrice de clasa A, acestea avand un consum de energie destul de redus, si ar putea aduce beneficii in ceea ce priveste costurile lunare pe care le inregistram cand vine vorba despre facturile pe care le platim.

Cei de la Enel Romania explica in clipul video de mai jos informatii cu privire la ceea ce inseamna posibilitatea de a reduce consumul de electricitate, sau chiar pretul platit in fiecare luna pe facturi, insa desigur ca totul are la baza anumite estimari de consum facute pentru anumite tipuri de dispozitive eficiente.

Enel Romania are pe website-ul sau mai multe informatii importante cu privire la modurile in care putem reduce substantial consumul de energie electrica pentru locatiile din care facem acest lucru, asa ca e bine sa ne uitam cu atentie la toate detaliile pentru a fi siguri si ca beneficiem de cele mai bune experiente, in final.

Stii că poți consuma eficient energie electrică chiar și în sezonul rece ? Apelează la soluții smart, alegând electrocasnice din clasa A, cum ar fi un calorifer electric, care are un consum mai redus de energie.

#FiiSmartPeEnergie în casa ta și alege un calorifer electric din clasa A, cu o putere maximă de 2.000 de wați, în locul unui calorifer dintr-o clasă energetică inferioară, cu o putere maximă de 2.500 de wați. Astfel, poți reduce consumul de energie cu acest tip de aparat cu circa 25%. Ai puterea să alegi cele mai bune soluții pentru casa ta.