WhatsApp: Modificarile IMPORTANTE Anuntate Oficial pentru iPhone si Android

WhatsApp Modificarile IMPORTANTE Anuntate Oficial iPhone Android

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, a facut o serie de anunturi oficiale prin care anunta schimbarile importante pe care le-a lansat pentru telefoanele iPhone si Android din intreaga lume deja. WhatsApp face in mod constant modificari pentru a ajuta utilizatorii din intreaga lume sa se bucure doar de cele mai bune experiente posibile, iar asta ne aduce, in final, si experientele bune pe care le asteptam.

WhatsApp anunta in mod oficial acum lansarea posibilitatii de a face apeluri video in grupuri de pana la 32 de persoane, ceva despre care v-am vorbit in cursul zilelor trecute, dupa ce functia a fost inclusa in cea mai recenta actualizare pentru aplicatie. Mai jos puteti vedea si un clip video prin care cei de la WhatsApp ne arata cum va functiona aceasta modificare oficiala, si ea vine intr-un moment in care apelurile video in grup sunt tot mai populare.

WhatsApp: Modificarile IMPORTANTE Anuntate Oficial pentru iPhone si Android

WhatsApp le readuce in atentie deasemenea utilizatorilor si faptul ca pot crea link-uri pentru apelurile video in grup pe care le initiaza, iar asta pentru ca ele simplifica foarte mult procesul de a chema alte persoane sa participe la apelurile noastre. Ideea in sine a fost, si ramane, una foarte apreciata de catre foarte multa lume, iar asta pentru ca vrea sa ajute echipele mari ale companiilor sa comunice mai usor, si sa invite pe oricine la apeluri.

WhatsApp lucreaza in mod constant la implementarea de cat mai multe modificari pentru iPhone si Android, iar asta deoarece exista miliarde de oameni in intreaga lume care se bazeaza pe aplicatia de mesagerie pentru a comunica in mod constant. WhatsApp inca lucreaza separat la foarte multe alte schimbari mari pe care le va oferi pentru iPhone si Android in viitor, iar ele vor fi disponibile pe masura ce toate vor fi 100% pregatite pentru a fi oferite.

WhatsApp incearca sa aduca multe functii care au fost oferite de catre alte aplicatii de mesagerie pentru iPhone si Android, iar asta pentru ca inca ii lipsesc multe functionalitati utile, dar e nevoie de timp pentru ca toate sa fie disponibile in mod oficial.