Volodimir Zelenski Vorbeste despre Atacurile Aeriene Puternice ale Rusiei

Volodimir Zelenski Vorbeste despre Atacurile Aeriene Puternice ale Rusiei

Volodimir Zelenski vorbeste despre cele mai recente atacuri aeriene pe care Rusia le-a lansat impotriva Ucrainei in cursul zilei de ieri, nu mai putin de 76 de rachete de croaziera fiind lansate impotriva mai multor obiective din tara, insa 40 dintre ele au avut drept tinta doar capitala Kiev.

Volodimir Zelenski ii lauda pe soldatii care au luptat pentru a dobora toate aceste rachete care se indreptau cu foarte mare viteza asupra diverselor localitati din Ucraina care au fost vizate de catre aceste atacuri, si pe buna dreptate, pentru ca au reusit sa protejeze milioane de oameni.

“În primul rând, le mulțumesc luptătorilor noștri din Forțele Aeriene, luptătorilor noștri contra-avioane, informațiilor și tuturor celor care protejează și ajută la protejarea cerului ucrainean. Rezultatul de astăzi este 60 de rachete doborâte. Toate comenzile aeriene – Centru, Sud, Est și Vest au fost active.

Și luptătorii celei de-a 96-a brigăzi de rachete antiaeriene, care protejează regiunea Kiev, au fost deosebit de eficienți. Peste 40 de rachete ale teroriştilor au fost distruse pe cerul regiunilor centrale ale ţării şi lângă Kiev. Vă mulțumesc, războinici!

Dar, din păcate, există o lovitură. Teroriştii au nevoie de un număr atât de mare de rachete într-un atac, încât cel puţin o parte din „produsele” lor să atingă ţintele vizate. Toate țintele lor astăzi sunt civile, iar acestea sunt în principal instalații de alimentare cu energie și căldură.

Indiferent ce speră adoratorii rachetelor de la Moscova, tot nu va schimba raportul de putere în acest război. Au încă suficiente rachete pentru mai multe astfel de lovituri grele. Avem suficientă hotărâre și încredere în sine pentru a ne întoarce după aceste lovituri.

Air Force – Mulțumesc din nou!

Și ultimul. Voi repeta constant. Dragi parteneri, găsiți o oportunitate de a ne oferi un scut de apărare antiaeriană de încredere. Acest lucru salvează viețile oamenilor. Glorie Ucrainei!”