FAN Courier ii AVERTIZEAZA pe Toti Romanii, ce Trebuie sa Stii Acum

FAN Courier ii AVERTIZEAZA pe Toti Romanii, ce Trebuie sa Stii Acum

FAN Courier ii avertizeaza pe romanii din intreaga tara in momentul de fata, iar asta pentru ca le aduce in imediata atentie ceva despre care oricine ar trebui sa stie chiar acum, mai exact o noua campanie de tip phishing prin care se incearca furtul datelor personale ale oamenilor.

FAN Courier nu este la primul avertisment de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, ceva ce desigur ca nu surprinde in vreun fel, iar asta pentru ca brand-ul sau e folosit foarte des in campaniile de tip phishing derulate in Romania.

Există o nouă tentativă de phishing! Circulă e-mailuri false, în care sunt folosite numele și sigla FAN Courier. Mail-urile conțin link-uri frauduloase prin care atacatorii cibernetici încearcă să obțină datele tale bancare. Dacă primești un e-mail în care adresa expeditorului este vizibil diferită de identitatea FAN, nu îl deschide și raportează-l ca SPAM.

Cum poți întări apărarea ?

Compară adresa și semnătura expeditorului, câteodată nu corespund sau folosesc domenii care imită numele companiei.

FAN Courier nu îți va cere niciodată informații de pe card (număr card, dată expirare, cod CVC), privește cu suspiciune orice astfel de solicitare.

Singurele date ce pot fi transmise în siguranță sunt numele și codul IBAN.

Nu deschide niciun fișier atașat sau link trimis de pe o adresă pe care nu o recunoști.

Doar tu te poți proteja de astfel de înșelăciuni cibernetice.

Fii vigilent!