Fortnite: Anuntul Epic Games, ce da GRATUIT Jucatorilor Acum (VIDEO)

Fortnite, unul dintre cele mai populare jocuri online din intreaga lume, a pregatit extrem de multe surprize si gratuitati pentru jucatorii din intreaga lume, iar asta deoarece Epic Games a hotarat sa dea startul Winterfest 2023 in cursul acestei saptamani, si foarte multe noutati interesante au fost anuntate.

Fortnite ofera in cadrul acestui eveniment special foarte multe premii pe care oricare dintre jucatorii care sunt activi in lumea virtuala a serverelor Epic Games pot sa le ia gratuit in momentul de fata, iar in clipul video de mai sus puteti vedea si o buna parte dintre ele in momentul de fata, daca sunteti interesati.

Fornite are premiile disponibile in cadrul campaniei Winterfest 2023 la Crazy Lodge, astfel ca acolo trebuie sa mergem pentru a deschide oricare dintre premiile care sunt disponibile, in fiecare zi fiind oferit inca unul pana in cursul zilei de 3 ianuarie 2023, astfel ca daca mergeti zilnic acolo, veti fi surprinsi de noutatile companiei.

Fortnite isi surprinde jucatorii in fiecare an cu aceste tipuri de cadouri care sunt disponibile in mod oficial pentru toata lumea, iar pentru a ne bucura de ele nici macar nu trebuie sa cumparam ceva special, ci doar sa fim prezenti la Crazy Lodge pentru a lua tot ceea ce este oferit gratuit de Epic Games.

Fortnite mai are foarte multe alte surprize majore disponibile pentru jucatorii din intreaga lume pana de Craciun, dar si dupa aceea, astfel ca va fi foarte interesant de vazut ce anume vom mai primi in perioada urmatoare de la Epic Games, dar si cat de multa lume va fi dornica sa profite de tot chiar acum.