Metoda Accidentul Inca face Victime in Romania, Conform Politiei

Metoda Accidentul Inca face Victime in Romania, Conform Politiei

Metoda accidentul inca face victime in Romania, conform Politiei Romane, autoritatile din tara noastra confirmand faptul ca, din pacate, inca exista persoane care sunt inselate prin aceasta metoda de inselaciune, dar autoritatile incearca sa-i ajute pe oamenii care sunt afectati.

Politia vorbeste mai jos despre un caz al unei persoane care a fost afectata de catre aceasta problema chiar destul de recent, iar asta pentru ca unii dintre cei care se folosesc de ea pot fi destul de convingatori in ceea ce spun, si pacalesc foarte usor oamenii.

„Metoda accidentul” încă face victime, din păcate!

Bine, nu ajung departe, cinste colegilor noștri! Exact cum s-a întâmplat în Focșani – doi indivizi au fost reținuți după ce au aplicat această metodă.

78 de ani are victima care a fost păcălită cu 1.500 de euro și 3.000 de lei, iar, pe lângă partea financiară, există și șocul pe care trebuie să îl îndure în urma minciunilor.

După cum ați observat de-a lungul timpului, persoanele vârstnice sunt cele predispuse în a deveni victime, așa că explicați-le cu prima ocazie, începând cu primul sfat:

– Mamă, tată, buni, bunule… Sună-mă pe mine prima dată!

Din grija pe care v-o poartă, ar face orice să vă știe bine!

Sâmbătă liniștită!