Planul DACIA cu Doua Noi Masini IMPORTANTE Pregatite de Lansare

Planul DACIA Doua Noi Masini IMPORTANTE Pregatite Lansare

DACIA, una dintre cele mai mari companii care activeaza in Romania si cel mai mare producator auto roman, si-a anuntat in mod oficial planurile in ceea ce priveste noile modele de masini pe care vrea sa le lanseze, iar conform informatiilor CEO-ului, ne asteapta surprize. Cei de la DACIA au anuntat in mod oficial faptul ca dupa 2025 vor mai fi lansate doua noi modele de masini.

DACIA nu dezvaluie care sunt cele doua noi modele de masini pe care vrea sa le ofere pe piata, insa cel mai probabil vorbim despre masini electrice, avand in vedere interdictia Uniunii Europene privind productia de masini pe combustibil dupa 2035. Stim deja ca DACIA va lansa in 2023 si 2024 modelele Duster 3 si Bigster, insa ce va veni dupa 2025 nu e clar, dar vorbim despre masini noi, nu despre versiuni ale unora existente pe piata.

Planul DACIA cu Doua Noi Masini IMPORTANTE Pregatite de Lansare

DACIA are deocamdata o singura masina electrica, si o masina masina hibrid, in gama, deci exista loc suficient pentru ca alte modele sa fie puse in vanzare in anii urmatori, chiar daca nu se stie cand anume vor fi ele efectiv disponibile pentru clienti. Planurile celor de la DACIA sunt de a le oferi clientilor cat mai multe optiuni cand vine vorba despre masinile de top pe care le pot cumpara, iar fie ca e vorba despre modele electrice, sau pe combustibil, cu siguranta va fi cate ceva pentru fiecare.

DACIA trebuie sa faca nu doar masini bune, ci si ieftine, cheia succesului brand-ului romanesc fiind preturile mici percepute pentru msainile vandute, astfel ca indiferent ce anume va fi disponibil, ar trebui sa aiba si un pret de vanzare suficient de bun. Anunturile privind lansarile acestor noi modele pe care DACIA vrea sa le vanda vor veni in timp util, iar inaintea lor ar trebui sa aflam si multe dintre schimbarile care ar trebui sa fie oferite oficial cu ele.

DACIA are planuri mari pentru masinile la care lucreaza, insa cum se vor materializa, sau nu, aceste planuri ale companiei romanesti, ramane de vazut, desi asteptarile vor fi cu siguranta foarte mari din partea multora care sunt interesati de ele.