Anuntul de la Ministrul Educatiei de foarte Mare Importanta pentru Toata Romania

Anuntul Ministrul Educatiei Mare Importanta Toata Romania

Ministrul Educatiei a facut un anunt oficial de foarte mare importanta pentru toata Romania, iar asta pentru ca le vorbeste milioanelor de romani, nu doar elevilor care urmeaza cursurile scolilor din tara noastra, si aduce in discutie vizita recenta in Romania a presedintei Parlamentului European, Roberta Metsola.

Ministrul Educatiei vorbeste mai jos despre discursul pe care Roberta Metsola l-a tinut in cadrul Parlamentului Romaniei, si in care a vorbit despre aderarea Romaniei la Spatiul Schengen, unul dintre cele mai delicate si discutate subiecte in ultima perioada, in special din cauza veto-ului dat de catre Austria.

Ministrul Educatiei lauda sustinerea pe care presedinta Parlamentului European a aratat-o fata de Romania in ultimele luni, si sustinerea continua pentru ca in 2023 Romania sa adere la Spatiu Schengen, un obiectiv pe care Guvernul Romaniei vrea sa il duca la indeplinire cu orice pret in perioada urmatoare.

“În contextul efectuării vizitei de lucru în România, președintele Parlamentului European, Roberta Metsola, s-a adresat parlamentarilor români, printr-o alocuțiune susținută în cadrul ședinței de Plen Reunit a Camerei Deputaților și a Senatului. Am asistat, în această seară, la un moment de referință pentru direcția europeană a României.

În acest context, Roberta Metsola a discutat despre tineri și despre speranță, despre solidaritatea europeană și imperativul efortului comun. De asemenea, discursul său a susținut și va susține în continuare răspicat intrarea României în Spațiul Schengen. Am fost onorată să iau parte la eveniment. Și să admir leadershipul ei feminin incontestabil, bazat pe valori și integritate. Grazzi, Roberta!”