Functia WhatsApp pe care o Asteptai de ANI de Zile e Aici! Ce poti Face pe iPhone, Android

Functia WhatsApp Asteptai ANI Zile Aici Ce poti Face iPhone Android

WhatsApp se uita cu atentie mare la toate doleantele utilizatorilor care folosesc platforma de mesagerie de pe iPhone si Android, iar in mod constant incearca sa implementeze schimbari bune care sa ne faca experienta de utilizare peste asteptari, iar una importanta a fost deja lansata dupa ani de zile de asteptare.

WhatsApp a anuntat in mod oficial faptul ca a lansat o noua functie multumita careia putem sa anulam stergerea unui mesaj dintr-o conversatie proprie, ceva cerut de extrem de multa vreme de catre foarte multi dintre cei care folosesc aplicatia de pe iPhone si Android, dar pana recent fara succes, din pacate.

WhatsApp s-a gandit totusi ca ar fi momentul sa ne ofere si aceasta schimbare, asa ca acum putem sa anulam stergerea unui mesaj dintr-o conversatie proprie, la doar cateva minute dupa ce am sters efectiv acel mesaj, dar macar putem face acest proces fara sa regretam ca am pierdut acel mesaj.

WhatsApp a testat aceasta schimbare indelung inainte de a o lansa in mod oficial pentru noi pe iPhone si Android, iar acum ea este disponibila in mod oficial pentru toata lumea, daca aveti instalata cea mai recenta versiune a aplicatiei distribuita in mod gratuit prin App Store si Google Play Store in toata lumea.

„Șterge pentru mine”! Am fost cu toții acolo, dar acum puteți anula când ștergeți accidental un mesaj pentru dvs. pe care ați vrut să îl ștergeți pentru toată lumea!